Setmana Bio 2018

Bon dia,

Coincidint amb la setmana Bio d’aquest any (del 20 al 28 d’octubre), es fa una edició especial en format revista amb la qual hem col·laborat

Us deixo l’enllaç a la revista i l’extracte de la meva petita aportació.

revista online Setmana Bio 2018

Què t’ha suposat passar de producció convencional a ecològica?

Un repte professional i de convicció personal: un compromí­s amb la societat per millorar l’alimentació i, més encara, la salut de totes les persones. Suposa el respecte pel medi ambient i la millora de la fertilitat de la terra. Demana molta dedicació, observació i aprenentatge en el dia a dia, conjuntament amb l ́experiència, les ganes d’aprendre i l ́equip tècnic de l’ADV de Fruiters del Baix Llobregat. Amb l’objectiu de produir aliments sans, vius, nets i saludables, comercialitzats de forma directa, pròxima i amb una estructura cooperativista, per obrir el camp a les persones que volen conèixer com és l’agricultura ecològica.

Aquesta entrada ha esta publicada en Noticies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.