Setmana 42

Bon dia,

Col Arrisada

La col arrissada – per les seves fulles igualment arrissades, molt fina de gust, no fa cap olor i rapida de coure, molt recomanable.

La mongeta del ganxet tendra (Gurmet), és un pas intermedi entre la mongeta tendra i la seca, se serveix amb la tavella de color grogós, doncs ha començat el procés d’assecament. El gra està completament fet, però encara conserva una part de la humitat de la planta. Això és el que li dóna un gust excepcional, més suau i mantegós, una cocció ràpida. És un producte que tindrem poques setmanes doncs s’han de collir molt al punt i triant-ne unes poques per cada planta. Proveu-la.

Mongeta del Ganxet Tendra

Surten: Olis, melmelada de carabassa i Tomàquet sec.
Comencen: Col i mongeta del ganxet tendra.

Salut.

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.