Setmana 34 del dos mil vint-i-cinc

Bon dia,

Tenim uns dies de força calor. Les plantes pateixen de valent i les persones hem de buscar estratègies per no estar gaire temps exposats a aquestes temperatures.

Hem reduït la jornada de treball a les hores en què fa més calor i aprofitar les hores de més fresqueta per collir i preparar les terres per les noves plantades.

En aquests dies recomanem especialment les fruites com el meló, llimona i el préssec.

Els tomàquets estan al seu punt de màxima qualitat: el sol i la manca d’humitat fa que tinguin un gust més intens i potent.

Les varietats recomanades són: Tomàquet Raf, cor de bou, rosa ple, pera, xerri i tomacó.

Tots ells són conreats a Begues, amb una terra calcària, regats amb aigua de pou de la mateixa finca i collits en el seu punt òptim de maduració, per ser consumits immediatament directament de la planta.

Per acompanyar ja tenim pebrot verd i vermell Itàlia, també pebrot lamuyo virat.

Carabassó, carabasses, enciams meravella i fulla de roure, julivert, fonoll i remolatxa.

Salut 
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.