Bon dia,
Estem molt contents de la pluja que hem tingut. Han estat 41 litres molt benvinguts, just en un moment que feia molta falta.
La bassa de l’aigua començava a estar en un nivell molt baix i ens estàvem replantejant deixar de sembrar alguns conreus per falta d’aigua. Als pous els hi costa molt recuperar aigua, són molt profunds i de poc cabal.
Ja hem començat la collita de les carabasses.
Carabassa potimarron, també coneguda com a carabassa de Hokkaido, és una varietat primerenca de color taronja a vermellós, pell fina amb una forma que recorda un embut, de carn ferma de color vermell intens. Té un cert gust de fruits secs recorda el gust de la castanya i és molt dolça.


Es pot cuinar amb la pell, es pot fer al forn, fregida, a la planxa o amb crema tot sense pelar-la.
També utilitzada per fer postres com el Cheesekake, magdalenes, coques i brioix de carabassa potimarron.

Atreviu-vos a cuinar amb aquesta meravella.
Salut i refrescada bona.
Montse i Josep