Setmana 31 del dos mil vint-i-cinc

Bon dia,

Estem molt contents de la pluja que hem tingut. Han estat 41 litres molt benvinguts, just en un moment que feia molta falta.

La bassa de l’aigua començava a estar en un nivell molt baix i ens estàvem replantejant deixar de sembrar alguns conreus per falta d’aigua. Als pous els hi costa molt recuperar aigua, són molt profunds i de poc cabal.

Ja hem començat la collita de les carabasses.

Carabassa potimarron, també coneguda com a carabassa de Hokkaido, és una varietat primerenca de color taronja a vermellós, pell fina amb una forma que recorda un embut, de carn ferma de color vermell intens. Té un cert gust de fruits secs recorda el gust de la castanya i és molt dolça.

Es pot cuinar amb la pell, es pot fer al forn, fregida, a la planxa o amb crema tot sense pelar-la.

També utilitzada per fer postres com el Cheesekake, magdalenes, coques i brioix de carabassa potimarron.

Atreviu-vos a cuinar amb aquesta meravella.

Salut i refrescada bona.
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.