Setmana 11 del dos mil vint-i-cinc

Bon dia,

Aquesta setmana volem recomanar-vos la ceba tendra.

En aquests moments està en un punt en què surt molt bé, tant per mida, tendror, no pica, és gustosa… vaga, un plaer per fer amanides.

És un gran aliat per la salut renal, estimula l’excreció de l’orina, expulsió del sodi i regula la quantitat d’aigua del nostre cos amb altres propietats depuratives, antibiòtiques i diürètiques.

El seu principal component és l’al·licina que li proporciona una acció antiinflamatòria i desintoxicant.

Per altra banda, en contenir aminoàcids que contenen sofre és un superaliment per desintoxicar el fetge.

  • Redueix el colesterol i els triglicèrids,
  • Manté la salut intestinal.
  • Preveu la pressió arterial alta.
  • Redueix risc de càncer.
  • Regula el sistema immunitari.
  • Regula el sucre de la sang.
  • Alleugereix la grip i els refredats.

Té tants efectes beneficiosos que no, la podem deixar passar.

Salut i ceba tendra.
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.