Setmana 33 del dos mil vint-i-quatre

Bon dia,

Entrem en una de les setmanes tradicionalment més caloroses de l’any. Les previsions anuncien que es mantindrà la calor.

Els tomàquets de totes les varietats estan al seu punt òptim de consum: rosa ple, Marmalindo (RAF), cor de bou, pera i Xerri. Una bona amanida de tomàquets pot ser el plat principal d’un  àpat d’estiu. 

És un bon moment per amanides refrescants, amb enciam meravella, remolatxa, ceba tendra dolceta de Begues, pebrot Itàlia, cogombre, carabassó i tot el que vulgueu.

Les verdures ens aporten molta aigua i fibra, són un una bona manera de passar la calor d’estiu amb digestions ràpides i lleugeres.

Continuen els préssecs de vinya molt dolços  i aviat començarà la poma Gala a Begues.

Salut
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.