Setmana 39 del dos mil vint-i-cinc

Bon dia,

Amb aquestes calors, o millor dit, xafogors que fa durant el dia, s’ha accelerat la maduració de la pera Conference.

La pera conference és una pera d’origen anglès, si bé, és conreada al centre d’Europa, especialment a les terres belgues, doncs hi troba el seu clima ideal: calor moderada, llargs hiverns, estius sense temperatures extremes.

En cultivar-la en latituds més baixes, dona problemes d’adaptació en els anys més calorosos i especialment aquest que estem passant, però amb tot i això intentem adaptar-nos i treballar per tenir bones collites.

És una pera de forma piriforme, allargada, amb la pell una mica gruixuda, de color groc- rovell.

La seva carn és dolça,  color blanc- groguenc. Cruixent, sucosa, amb un puntet àcid, molta aigua i molt fina.

Salut
Montse i Josep

Aquesta entrada ha esta publicada en Comentari personal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.