Benvolguts lectors,
Us adjuntem informació sobre una varietat de carabassa (carabassa-espagueti) potser no prou coneguda al nostre territori, però prou interessant per a tenir-la em compte a l’elaboració dels nostres plats.
És una alternativa a la pasta (amb gluten o sense), de fàcil elaboració i preparació, amb els avantatges propis dels aliments vegetarians.
A Fruits Montmany hem fet una collita molt bona aquesta temporada i deixem a la vostra disposició enllaços i informació per poder gaudir-ne.
A l’hort:
Preparació (abans de ficar al forn):
Una vegada elaborada:
Enllaços a webs/vídeos d’interès per elaboració:
- http://cocinillas.elespanol.
com/2011/03/calabaza- spaguetti-con-falsa-bolonesa- que-es-y-como-se-prepara/ - https://www.pizcadesabor.com/
como-cortar-y-cocinar-la- calabaza-spaguetti-spaguetti- squash/ - https://es.wikihow.com/
cocinar-la-calabaza-espagueti - https://muyfitness.com/mejor-
forma-preparar-como_27249/ - vídeo: https://www.youtube.
com/watch?v=JVvScV0Q9zY - vídeo: https://www.youtube.
com/watch?v=CXuNaKShob0 - vídeo (anglès): https://www.youtube.
com/watch?v=-NHtEsopf18 - vídeo: https://www.youtube.
com/watch?v=ha8E8QBmluU
Bon profit!